Volg ons via Facebook

 
 

NIEUWS

Via deze pagina en via Facebook houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de Braderie Bundermijt. Kom dus regelmatig terug op deze pagina of volg ons via Facebook.

04-05-2021

Onlangs de momenteel geldende maatregelen zijn we achter gesloten deuren druk aan het organiseren. We zien de toekomst feestelijk tegemoet en blijven ons dan ook op de eerste editie van de Bundermijt feesten en de volgende editie van de Bundermijt braderie voorbereiden. Zo kunnen we bij groen licht één van de eerste evenementen zijn binnen Gemeente Meerssen die de feestsfeer weer terug brengen na een tijd van lange stilte.

Hou onze site en facebook pagina in de gaten voor nieuws omtrent de Bundermijt !!!

22-08-2020

De jubileum editie van de Bundermijt 2020 wordt vanwege de COVID-19 pandemie verplaatst naar 18 en 19 september 2021. Helaas is ook de organisatie van de Bundermijt genoodzaakt om deze drastische maatregel te nemen. De gezondheid van onze gasten, deelnemers en vrijwilligers is voor onze organisatie van dusdanig belang dat wij dit besluit hebben genomen. Dit geldt dus voor de Braderie op zondag alsook voor de nieuwe Bundermijt-feesten op zaterdag. Dit jaar stond een speciale jubileum-editie van de Bundermijt op de planning. Behalve de vertrouwde braderie op zondag zou dit jaar, vanwege het jubileum, op zaterdag een spectaculaire show van niemand minder dan “The Dirty Daddies” plaatsvinden op het Sint Agnesplein in Bunde. De organisatie is reeds 12 maanden geleden gestart, maar vanwege de Corona crisis hebben we ervoor gekozen dit grandioze jubileum te verplaatsen naar 18 en 19 september 2021.


Hoezo jubileum editie?: De Bundermijt is al vele tientallen jaren een begrip in Bunde en omstreken. In 1984 werd voor het eerst een evenement georganiseerd ter ere van het 25-jarig jubileum van de Expo (het toenmalige gemeenschapshuis van Bunde), en zo was  de eerste vorm van de Bundermijt geboren. In de loop van de jaren wisselden organiserende verenigingen en stichtingen elkaar af en vele vrijwilligers hebben al die jaren ervoor gezorgd dat de Bundermijt een begrip in Bunde en de wijde omtrek is geworden. Na een korte “pauze” waarin er geen Bundermijt plaatsvond, heeft de huidige stichting 5 jaar geleden de organisatie weer opgepakt. Zodoende dat voor de huidige stichting, dit jaar het 5-jarig jubileum op de planning stond. Dit heuglijke feit wilden wij extra luister bij zetten door op de zaterdag, voorafgaande aan de traditionele braderie op zondag, de Bundermijt-feesten te organiseren. Helaas moeten we het jubileum dit jaar verplaatsen naar 2021.

12-01-2020

Er is een nieuw logo ontworpen door Claude Camp Design voor de Bundermijt Feesten 
 

Design and Hosted by Claude Camp & Virtual Partners